An Unbiased View of مریضی کنگو

اسرائیل می‌گوید وقتی حماس کمک‌ها را برای خود برمی‌دارد سازمان ملل نمی‌تواند آنها را توزیع کند.

هدف‌ اصلی‌ درمان‌ عبارت‌ است‌ از تخفیف‌ خارش‌ و درد تا حد امكان‌، كه‌ برای‌ این‌ كار معمولا از داروهای‌ مالیدنی‌ و خوراكی‌ استفاده‌ می ‌شود.

اما اگر عوارض این بیماری در فرد شدید باشد، باید به پزشک مراجعه کند. به نظر شما علاوه بر موارد گفته شده در بالا، روش‌های دیگری برای درمان زونا وجود دارد؟ اگر روش دیگری را برای درمان این بیماری مناسب می‌دانید، حتماً به ما و خوانندگان این مطلب معرفی کنید.

● داروهای تجویز شده برای درمان زونا متفاوت‌اند، اما ممکن است شامل:

مواردی که در اینجا به آنها اشاره می‌شود، فقط بعضی از مهم‌ترین عواملی هستند که می‌توانند باعث تحریک و فعال شدن دوباره ویروس عامل زونا در بدن شوند:

هر آنچه از واردات کالا از دبی باید بدانیدتوسعه کسب و کار

تزریق، که بیماری زونا از چیه شامل کورتیکواستروئید و داروی بی‌حسی موضعی است.

علاوه بر موارد گفته شده، گاهی اوقات زونا باعث ایجاد درد شدیدی در فرد می‌شود. از این رو پزشک برای کاهش علائم بیماری، دارو‌های زیر را تجویز می‌کند:

چنان چه مقدار زیادی كرم و پماد روی پوست بمالید با تحریك پوست سبب تاخیر در بهبودی خواهید شد بنابراین بهتر است تاول ‌ها را دستكاری نكنید.

○ استفاده از لوسیون کالامین یا تهیه خمیر با آب و جوش شیرین یا نشاسته ذرت برای کاهش خارش

در حالت کلی درمان قطعی برای بیماری زونا وجود ندارد، اما پزشک با توجه به وضعیت بیمار و تشخیص خود روش‌هایی برای کاهش علائم و دوره عفونت برای بیمار تجویز می‌کند که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنم.

● برخی از افراد مبتلا به زونا علائمی فراتر از درد و بثورات را تجربه می‌کنند. این علائم ممکن است شامل:

رنج بزرگ بهائیان ایران: «محرومیت از تلاش برای آبادانی کشور»

بیماری زونا معمولاً بر اساس شرح حال بیمار و سابقه بروز درد در یک سمت از بدن و ایجاد جوش‌ها و تاول‌های موضعی تشخیص داده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *